Lerend netwerk (potentiële) overnemers

Lerend netwerk (potentiële) overnemers

 

Werk je momenteel buitenshuis of als zelfstandig helper op het ouderlijk bedrijf, twijfel je nog serieus of hakte je de knoop al door en heb je concrete plannen ? In een proces van een overname komt er heel wat op je af. 

Leren van elkaar

Daarom organiseren we een lerend netwerk voor (potentiële) overnemers. We starten met een ontmoetingsavond waarop we de doelstelling van het lerend netwerk uitleggen, thema’s en sprekers suggereren en concrete afspraken met jullie vastleggen.

Wat is de opzet van dit lerend netwerk?

We brengen een groep (potentiële) overnemers samen die binnen de eerste jaren het familiaal bedrijf willen overnemen.

Onder begeleiding van een vaste moderator komt deze groep 6 tot 8 keer samen rond verschillende thema’s in het kader van bedrijfsopvolging.
De deelnemers kiezen zelf de thema’s uit, en samen met de moderator en een specialist worden deze uitgediept op een interactieve manier.

Waar en wanneer zullen de bijeenkomsten van dit lerend netwerk doorgaan?

De locaties en datums worden in samenspraak met de deelnemers vastgelegd. Dit zal dus afhankelijk zijn van de woonplaats van de deelnemers (en de evolutie inzake Corona).

Sector overschrijdend?

Dit lerend netwerk is voor alle sectoren in land- en tuinbouw. We hebben bewust gekozen voor een doelgroep uit dezelfde fase van overname en niet uit dezelfde sector. Op die manier kijk je ook eens over het muurtje van je eigen sector en zie je hoe het er bij een ander aan toe gaat.

Interesse? 

Heb je dus interesse, kom zeker eens vrijblijvend horen op onze startavond in Roeselare of Lille en wie weet bouw jij samen met gelijkgezinden een stevige basis en netwerk uit in het kader van bedrijfsopvolging.

Wanneer Waar inschrijven
Momenteel zijn er geen data beschikbaar.