Inspiratieavond bedrijfsopvolging

Inspiratieavond bedrijfsopvolging

Voor wie?


Dit is het (GRATIS) infomoment voor gans het gezin: ouders, bedrijfsopvolgers, partners, broers en zussen, waarbij de overdracht – nu of in de nabije toekomst – centraal staat.

Deze inspiratieavond wordt door de partners van het Kenniscentrum Bedrijfsopvolging georganiseerd, in samenwerking met Ferm. 

 

Wat?


Bij de overdracht van het familiebedrijf duiken er standaard heel wat vragen en onzekerheden op: “Wat komt er op ons af, zowel voor ons als familie als voor het bedrijf? Waar moeten we rekening mee houden? Welke stappen zijn er in zo’n opvolgingsproces? … ” Tijdens deze inspiratieavond vormen jullie vragen & behoeften onze leidraad!

DOELSTELLINGEN


  • Weten hoe een familiale overdracht verloopt en welke elementen er meespelen.
  • Leren hoe conflicten kunnen worden voorkomen en/of opgelost.
  • Inzicht krijgen in de verschillende rollen in een familiebedrijf en de invloed van rolonduidelijkheid & rolvermenging.
  • Getraind worden in het communiceren tussen familieleden en het beter betrekken van de andere familieleden in het traject.
  • Een beeld kunnen vormen van de uitdagingen en vragen die bij de andere familieleden spelen.

 

Locaties en data 


14 november 2023: cc de Werft Geel --> schrijf je hier in 

15 november 2023: Provinciaal kantoor Boerenbond Roeselare --> schrijf je hier in


Heb je meer vragen over de inhoud van deze cursus, of wil je hulp bij de inschrijving? Geef ons een seintje via info@kenniscentrumbedrijfsopvolging.be