Competentieverkenner

Investeer in jezelf

Door deel te nemen aan deze test investeer je in de ontwikkeling van jezelf, en uiteraard ook in die van het bedrijf. Want jij als (toekomstig) ondernemer maakt het verschil!

 

Ook de personen rond jou en je bedrijf zijn zich hiervan bewust. Zo nemen je (financieel) adviseurs en leveranciers je profiel mee in de inschatting en onderhandelingen van je (overname)dossier. Het is dan ook belangrijk dat je bewust investeert in je persoonlijke kenmerken, ten voordele van je loopbaan als (toekomstig) agrarisch ondernemer. Het Kenniscentrum Bedrijfsopvolging wil je hierbij graag op weg helpen, aan de hand van deze eenvoudige tool.

 

De competentieverkenner

Aan de hand van een aantal korte vragen overloop je 11 competenties, waarvan is aangetoond dat ze een positieve invloed hebben op je ondernemerskwaliteiten. Per vraag geef je aan of je deze kan uitvoeren en of je deze ook effectief (graag) doet. Het invullen van deze vragen neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

 

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld ontvang je een persoonlijk profiel, inclusief bijhorende tips en uitleg per competentie. Het profiel is een eerste indicatie van jouw ondernemerskwaliteiten en geeft je de kans om hierin (verder) te groeien.

 

Wil jij, net zoals vele anderen, graag eens persoonlijk van gedachten wisselen over (de ontwikkeling van) je ondernemersprofiel? Dat kan! Neem contact op via info@kenniscentrumbedrijfsopvolging.be of 016/28 61 03.